IKEA skrivbord med Bluetooth. Ändra höjden med en app. 0 0

Posted ByTolle

Det är inte många som vet om att man kan styra sitt höj- sänkbara skrivbord från IKEA med sin mobil.

Tänker man efter är det väl lättare att själv justera höjden manuellt när man ändå sitter vid skrivbordet, men det kan finnas tillfällen då man vill använda en app.
Kanske kollegan kan tvinga dig att stå upp och arbeta lite? Ifall motivationen att ändra arbetsställning är låg.

Appen kan hjälpa dig att komma igång med att ändra arbetsställning under dagen. Du kan även spara favorithöjden.

Så här gör du om vill justera höjden med mobilen:

1. Börja med att installera appen Desk Control (Finns på Google Play butik och App store)

2. Starta appen och följ instruktionerna.

3. Mitt på knappen för att höja eller sänka finns en Bluetooth-ikon.  Tryck på den när du ska koppla upp dig mot appen.

4. Klart

Om du behöver återställa Bluetooth i skrivbordet håller du bara Bluetooth-knappen intryckt i 10 sekunder. Då nollas allt.