Problem med Windows? Börja här innan du kontaktar oss. 0 0

Posted ByTolle

Det kan lätt uppstå fel i Windows. Det är inget ovanligt.

De flesta fel som dyker upp är i regel ganska välkända och har redan lösningar.

För att spara pengar kan du ofta själv lösa problemen. Vi hjälper dig gärna, men du kanske kan lösa problemet först? Självklart är du välkommen att kontakta oss för hjälp om du inte vill lösa problemet på egen hand.

Vi kommer här att presentera några vägar att börja med om något strular med Windows.

1. Få hjälp av programmet med problemet.

Många program erbjuder funktioner för hjälp. Öppna programmet som strular och tryck på F1. Många gånger leder detta till en hjälpsida där du kanske kan få hjälp.

2. Virtuell hjälp

Klicka på Start-knappen. Skriv Hjälp. En app som heter "Få hjälp" ska dyka upp i listan. Där kan du försöka gå vidare med ditt problem.

3. Felsökaren i Windows

Windows har en egen felsökare som många gånger klarar av att lösa problem i en dator.

Klicka på Start-knappen. Välj Inställningar. Välj Uppdatering och Säkerhet. Klicka sedan på Felsök.
Sen presenteras olika alternativ som tar dig vidare i jakten på problemlösningen.

Supportsida

Microsoft har även en supportsida där man kan be om hjälp. Där finns hjälp för alla Microsofts produkter som Windows, Office, Outlook, Hotmail, Xbox, OneDrive, Skype, Microsoft Edge med flera.
Klicka på support.microsoft.com för att komma dit.