Fått mail av en hacker? 0 0

Posted ByTolle

Har du fått ett mail från en hacker som hackat din dator?

Här om dagen dök det upp ett mail som lyckades undkomma spamfiltret.

Detta mail kan du läsa längst ner i denna artikel

Får du ett utpressningmail av någon självutnämnd hacker, klicka bara på "rapportera spam". Du har inte på något sätt blivit hackad.

Dessa försök att få dig att betala grundar sig ofta på att de har sett att du besöker porrsidor eller liknande. Många kanske blir rädda och betalar för att det inte ska komma ut även om de aldrig besökt en porrsida.

Återigen! Rapportera mailet som spam/skräppost.

Här är en kopia på mailet som vi fick:

22/08/2019 - den här dagen hackade jag ditt operativsystem och fick full tillgång till ditt konto.
Hur jag gjorde det:
I routermjukvaran, genom vilken du gick online, var en sårbarhet.
Jag hackade just den här routern och placerade min skadliga kod på den.
När du gick online installerades min trojan på operativsystemet på din enhet.
Efter det dumpade jag din disk helt (jag har all din adressbok, visar webbplatshistorik, alla filer, telefonnummer och adresser för alla dina kontakter).
Jag tittade på de webbplatser du besöker regelbundet och jag blev chockad över vad jag såg !!!
Jag pratar om vuxenwebbplatser.
Jag vill säga - du är en STOR pervers. Din fantasi är långt borta från den normala kursen!
Och jag fick en idé ...
Jag gjorde en skärmdump av de vuxna webbplatserna där du har kul (förstår du vad det här handlar om, va?).
Efter det gjorde jag en skärmdump av dina glädjeämnen (med kameran på din enhet) och limmade dem ihop.
Visade sig bra! Du är så spektakulär!
Jag vet att du inte vill visa dessa skärmdumpar till dina vänner, släktingar eller kollegor.
Jag tror att 6000 (SEK) är ett mycket, mycket litet belopp för min tystnad.
Dessutom har jag spionerat på dig så länge, har spenderat mycket tid!
Betala ENDAST i Bitcoins!
Min BTC-plånbok: 1PeCBeaZax3QbgsPGAV21VHQhfc53KndJs
(kopiera adressen Btc och klistra in den).
Du vet inte hur man använder bitcoins?
Ange en fråga i vilken sökmotor som helst: "Hur man köper Bitcoin online".
Du kan enkelt köpa bitcoin här: https://safello.com/sv  eller kolla om bitcoin ATM nära dig.
För denna betalning ger jag dig två dagar (exakt 48 timmar).
Så snart detta brev öppnas fungerar timern.
Efter betalning förstör jag automatiskt mitt virus och smutsiga skärmdumpar.
Om jag inte får det angivna beloppet från dig kommer din enhet att låsas och alla dina kontakter får ett skärmdump av "njuta".
Jag hoppas att du förstår din situation.
- Alla dina data, filer och skärmdumpar har redan laddats upp till en fjärrserver)
- Försök inte kontakta mig (avsändaradress genereras automatiskt)
- Olika säkerhetstjänster hjälper dig inte.
P.S. Du är inte mitt enda offer. så jag garanterar dig att jag inte kommer att störa dig igen efter betalning!
Dessa är orden från Honor Hacker
Skada inte! Jag gör bara mitt jobb.
Lycka till.