Känna igen en persons röst 0 0

Kan Google Home känna igen specifik persons röst?

Ja, du kan lära Google Assistent hur din röst låter. Gå in i appen Google Home.

Längst nere till höger finns en cirkel med en liten gubbe, tryck på den.

Under Allmänna inställningar klickar du på Inställningar.

Här klickar du på fliken Google Assistent.

Klicka på Voice Match och följ instruktionerna.

För att kontrollera om det fungerar, fråga:

- Hej Google! Vad heter jag?

Du kan även i samma inställningar ange vad Google Assistent ska kalla dig.

Tänk på!
Även om du ställer in Voice Match, så kan andra människor prata med din Google Home.
Det är personliga saker som händelser i kalendern som bara läses upp för dig. Eller om du frågar var din mobil är och andra saker.

Google Assistent är inte 100% säker. En person som låter likadant som du kan också höra dina personliga grejer.