Har din Iphone hängt sig? 0 0

Om en Iphone hänger sig totalt

Ibland händer det att en Iphone hänger sig totalt. Den fryser till och det går inte att trycka på något över huvud taget. Hur du än försöker så reagerar inte mobilen.

Detta beror oftast på en app som har hängt sig eller dragit all kraft ur mobilens processor/minne. Det kan vara en bugg i systemet eller något annat.

Har du en Iphone med hemknapp kan man ibland trycka två gånger på hemknappen och se avsluta appen som ställer till det.

Händer det inte någonting alls ska du prova att tvinga mobilen till en omstart.

Hur tvingar man fram en omstart?

Har du en äldre Iphone med hemknapp? Håll inne  hemknappen samtidigt som av/på-knappen. Skärmen kommer att bli svart, sen startar din Iphone om igen.

Om du har en nyare Iphone finns det ingen hemknapp. Då får du trycka på av/på-knappen samtidigt som volym-ner för att tvinga fram en omstart.