Ta en skärmdump med Iphone 0 0

Posted ByTolle

Ibland är det bra att spara en kopia av det du ser på skärmen. Detta kallas för att ta en skärmdump. Skärmdumpen sparas i ditt vanliga bildbibliotek så du kan titta på den när du vill eller skicka vidare till någon.

Hur tar man en skärmdump på Iphone?

Har du en Iphone med Face ID trycker du på sidoknappen och volym upp samtidigt.

Om du har en Iphone med en hemknapp, tryck på sidoknappen och hemknappen samtidigt.

När du tar en skärmdump blinkar skärmen till lite så att du vet att en skärmdump har tagits. Det spelas även upp ett ljud från en kamera som tar en bild.