Mobilen svämmar över med reklam! 0 0

Posted ByTolle
Denna artikel handlar bara om Android.

Spökar det med en massa reklam i din mobil? Du kanske har installerat en app som bara vill tjäna pengar på dig?

Många appar är gratis, men det är sällan en app inte innehåller en massa reklam. Tyvärr finns det en del appmakare som gör allt för att tjäna pengar.

Om du nyligen installerat en app och din mobil har börjat överösas med reklam, prova att radera appen.
Tyvärr finns det en del fula appar där man inte raderar appen även om man gör som man brukar. En del appar kan skapa en genväg som man bara tar bort. Då blir appen kvar i mobilen, fast med dold ikon så den inte syns.

Två snabba alternativ för att rensa.

1. Testa en app för att hitta skadliga appar.
Addons Detector försöker hitta appar som lägger in en massa reklam. Lyckas inte alltid, men är ofta bra på det den ska göra.

Appens länk till Google Play - (öppnas i ett nytt fönster)

2. Kolla själv bland dina appar på Google Play
Har du en dator är det ännu enklare att se vilka appar du har installerade på mobilen. Du kan även installera appar på din mobil från datorn.
Gå till Google Play, välj Mina appar till vänster. Nu presenteras samtliga appar och det är enkelt att avinstallera.